Oppsummering av uke 4

Nå er de to viktigste ukene over, og mange har kommet i gang. I grafen under ser dere fordelingen av resultater.
Langs x-aksen angis gjennomsnittverdien på ukas dagstester og langs y-aksen viser resultatet fra Maple TA. Alle som hadde både dagstester og Maple TA er med. I tillegg er det nå plottet stiplete linjer som viser gjennomsnittsnivåene for alle.

Som vanlig er det positivt hvis dere klarer å fokusere ekstra til fredagsprøva, så resultatet der blir bedre enn ukessnittet. Det vises med den skrå linja i plottet.

Individuelt_uke_4

 

Det er viktig å huske på her at det er en samlet vurdering når dere skal få godkjent eller ikke. Et brukbart resultat her teller mye samtidig som et svakt resultat her betyr lite hvis dere har bedre resultat ellers. I uke 5 skal dere ha om vektorer. Det er et materiale som ofte er lettere å komme inn i på noen dager. Det er gode muligheter til å få mye bedre resultat der.

😉

 

pni

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *