Oppsummering av uke 5 del 1

Det var det. Matematikkdelen av sommerundervisningen er over. I løpet av helga kommer det en oppdatering av statistikker ol..
Jeg kommer til å gjøre en foreløpig samlet vurdering av hvordan dere ligger an og alle som ligger dårlig an vil få en personlig e-post før mandag med anbefaling om hva dere bør gjøre. Hvis dere ikke hører noe betyr det at jeg anser at dere vil få godkjent bare dere fullfører på samme måte. Etter å ha sett på samlete resultater ser jeg at i år er det ingen som deltok på den siste prøva som har falt slik i gjennom at jeg anbefaler ikke å fortsette. Noen har for svake resultat foreløpig, men alle der har vist en arbeidsvilje og et visst nivå som gir dem en rimelig sjanse utover høsten. På høsten er det to matematikkprøver til og etter dem vil Øystein Holje(IR) eller Christian Heide (IT) gjøre en totalvurdering. Tidligere studenter som har vært på samme nivå etter sommeren har mange ganger klart det. Jeg vil også sende e-post til den enkelte av de som ligger dårlig an  og si mer i detalj hvordan de ligger an.

Til alle:
Jobb med matematikk etter studiestart , møt opp til alle forelesninger i 1.klasse, jobb med øvingsoppgaver.

På mandag starter fysikken. I løpet av helga kommer jeg også med en oppsummering av hva som skjer da.
Nå kan dere mye mer matematikk enn for 5 uker siden.

😎

 

pni

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *