Til verden, universet og alt der omkring

Jeg er en positiv, utadvendt pedagog som liker å utfordre meg selv. Dette med den digitale verden føles like stort som hele universet. Målet mitt med dette studie er å få et lite blikk inn i denne store verden. Og forhåpentlig vis kunne ta med meg noe tilbake til mitt virke. Her håper jeg å få inspirasjon og lærdom om hvordan vi kan lag et godt grunnlag for våre barn i det digitale samfunnet.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

1 svar til Til verden, universet og alt der omkring

  1. Hei, dette er en kommentar.
    For å starte med moderering, redigering og sletting av kommentarer, vennligst gå til Kommentar-skjermen i kontrollpanelet.
    Kommentator-avatarer kommer fra Gravatar.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *