RSS
 

Oppsummering av prosjektet

14 apr

Endelig er vi ved veis ende. Vi har jobbet mye og effektivt for å oppnå så godt resultat som mulig. Alle gruppemedlemmene har møtt opp og tilfredsstilt alle tidsfrister.
Siden gruppa ble dannet startet vi med å planlegg og skape en generell oversikt over prosjektet. Dette var svært tidskrevende, men etter hvert som oversikten ble god ble tidsbruken forkortet. Vi startet med å inspisere båten og deretter benyttet en digital 3D tegning av båten for å tegne maler på mattene. Vi kjøpte papp og begynte å lage skisser av malene som vi skulle bruke til å kontrollere om malene kunne brukes til båten og det gjorde de.
Vi kontaktet så C.H Evensen og tok en prøveskjæring av mattene for å kontrollere at de er vannskjærbare og siden det ga positivt resultat sendte vi malene som en DWG fil og fikk da mattene utskjæret. Vi dro ned samme dag som mattene ble skåret og festet mattene til båten ved tosidig teip. Det som gjenstår nå er å måle støyen i båten med mattene montert.
Dette prosjektet har vært utrolig lærerikt for alle medlemmene og vi har fått mange givende erfaringer.

 
No Comments

Posted in Emner

 

Leave a Reply