Tur til Oslo vol.2

Nok en lang dag i Oslo for kunnskapssultne ingeniørstudenter!

Denne gangen hadde vi 2 møter med leverandører. Vi startet dagen hos Christiania Stillas A/S oppe på Frogner, og deretter ned mot Alnabru for møte med Brenden & Co Stillasutleie A/S. Begge leverandørene var veldig åpne for samarbeid og delte informasjon og erfaringer!

Dagen avsluttet midt i Karl Johan i Oslo der vi møtte NCC Construction. Der hadde de et rehabiliteringsprosjekt hvor de gjorde om et gammelt kontorbygg fra 1800-tallet om til et hotell. Her hadde de tatt i bruk tak over tak løsning. Etter et nyttig møte med prosjektleder på stedet ble vi tatt med på ei rundtur på bygget (bilder følger).

En produktiv dag for bacheloroppgaven!

 

Klare for intervju!

Eksisterende tak over tak løsning

 

Alternativ lokal tildekning med presenning

Litt dødtid mellom møtene. Kristian ville på IKEA.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar