S E A S

I Moss finner du bedriften SEAS. De produserer lydelementer til både privat bruk og større høyttalerprodusenter, de har blant annet den svært profilerte bedriften Sonus Faber på sin kundeliste. Vi har innledet et tett samarbeid med SEAS og skal bruke deres høyttalerelementer. Dette er svært gode elementer og vi gleder oss til å teste høyttalerne, som uten tvil vil produsere en lydkvalitet av ypperste klasse!

Bilde 04.03.15 10 28 51       Bilde 04.03.15 10 50 55

På bildet står to av gruppas medlemmer, Helene og Petter, i SEAS sitt lydløse rom. Dette var en veldig spesiell opplevelse og alle kunne høre hvordan Petters hjerne prøvde å prosessere det hele. I dette rommet skal vi senere teste vår høyttaler!

Mer informasjon om SEAS, besøk http://www.seas.no/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *