Velkommen til vår nettside!

Vi er 3 elektroningeniør studenter som skal skal skrive bachelor om termisk lagring av energien fra solcellepanelet når batteriet er fulladet.

Prosjektgruppen har med hensikt å fremstille et system som effektivt bruker energien fra solcellepanelene når batteriet er fullt. Grunntanken er å konstruere en styrings krets som ved fullt batteri leder energien til et termisk lager, for eksempel varme opp vannet i en varmtvanns tank eller bruk av vannbåren varme. Dette er et tverrfaglig prosjekt som involverer både elkraft og digital elektronikk, gruppen vil opparbeide seg bredere kunnskap innen sine respektive og tverrfaglige felt.

Gruppen består av Martin Lien Eia, Fredrik Halstensen og John-Erik Wiik.

Dette innlegget ble publisert i Hjem. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *