Hvem er vi?

Camilla er 23 år gammel og bosatt i Oslo. Snart ferdig utdannet bachelor i innovasjon og prosjektledelse. Ved siden av studiet jobber hun hos bidra.no, som ansvarlig for sosiale medier. Hun har bodd, studert og reist utenlands med lengre opphold i Australia og USA. Camilla har mye erfaring med sosiale medier som nyttig kommunikasjonsverktøy og solid internasjonalt nettverk i ulike bransjer. Flerkulturell bakgrunn, kunnskap og forståelse og trives med utfordringer. Camilla ser frem til stadig ny læring, utvikle nye ideer og iverksette gode prosjekter, i samarbeid med andre.

cam

Sander er 22 år, og kommer fra Sarpsborg. Høsten 2013 begynte han på Innovasjon og Prosjektledelse. Før han begynte med studiene var han aktiv hockeyspiller og hadde deltidsjobb i en produksjonsbedrift. Med den bakgrunnen har han god erfaring fra det å jobbe i team, og også Lean i praksis da det var i fokus på arbeidsplassen han jobbet på.

13023487_10153668215251647_529558278_n

Lars-Helge er en 26 år gammel gutt, bor i Oslo, nærmere bestemt Sagene. Han er oppvokst i Indre Østfolds dype skoger ved stedet Ørje. I 2013 startet Lars-Helge på bachelorstudium i innovasjon og prosjektledelse, Høgskolen i Østfold. Han er en energisk gutt som tar nye utfordringer på strak arm. Han er en sosial type og hobbyen er langrenn og sykkel.

lh

Ola er 24 år og kommer fra Fosser i Aurskog-Høland. For tiden studerer han ved linjen for Innovasjon og prosjektledelse ved Høgskolen i Østfold, og er derfor bosatt på Kråkerøy. Ola er en arbeidsom fyr, med et øye for detaljer. Ved siden av studiene arbeider han som utrykningsvekter, og det meste av fritiden sin bruker han på biler, jakt og fiske.

2

Dette innlegget ble publisert i Rapportskriving. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *