Hva gjør vi?

Bakgrunnen for vår oppgave er Flowit sitt ønske om å implementere Lean i møter. Lean er et bredt uttrykk, men tradisjonelt sett er det et verktøy som brukes til å effektivisere og optimalisere en produksjonslinje. Samlet sett anses Lean for å være en overordnet filosofi for organisering, og et verktøy for optimalisering og utvikling. Felles for alle som tar i bruk verktøyet Lean er ønsket om økt verdiskaping, noe som oppnås ved å redusere sløsing med tid og ressurser, øke kvaliteten i arbeidet, gjør ting riktig i første omgang, forbedre flyt, skape et godt arbeidsmiljø og fokusere på kontinuerlig forbedring.

Kort sagt handler Lean om å få mest mulig ut av minst mulig.

For å implementere Lean i møter, har vi gjennomført en brukerundersøkelse for å finne ut hvor skoen trykker. Dataene i fra brukerundersøkelsen blir brukt i arbeidet med å utvikle et produkt som vil implementere Lean i møter. For å lage et produkt som møter brukernes behov i størst mulig grad, har vi benyttet oss av produktutviklingsmetodikken til Karl T. Ulrich og Steven D. Eppinger.

Dette innlegget ble publisert i Rapportskriving. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *