Studenter lager app for effektivisering av møter.

Fire studenter ved Innovasjon og prosjektledelse ved Høgskolen i Østfold skriver i disse dager en bacheloroppgave om «Lean», i samarbeid med kompetansebedriften Flowit. Oppgaven har utviklet seg til å bli en app for effektivisering av møter.

Lean er strategi, metode og verktøy for effektiv og kundefokusert drift. Lean har fokus på at prosesser flyter, ledere tilrettelegger for forbedring og at organisasjoner har respekt for medarbeiderne.  Å arbeide «Lean» betyr å se bruker og kundens reelle behov, ta grep for å redusere sløsing (for eksempel av tid og ressurser), øke kvalitet på arbeidet, fjerne flaskehalser i prosesser, skape godt arbeidsmiljø og fokusere på kontinuerlig forbedring.

I følge prosjektleder Camilla Toven Naganathan er mangel på produktivitet og effektivitet et stort problem i møter. For å gjøre noe med dette har vi utviklet en app som skaper bedre flyt i møterommet. Fjerning av tidstyver er også ett av fem innsatsområder i regjeringens arbeid med å skape «En enklere hverdag for folk flest». Vi håper at appen kan bidra i dette arbeidet.

Appen vil bli presentert på Expo, ved Høgskolen i Østfod 10-11 juni, og prosjektlederen ønsker alle interesserte velkommen.

13148153_10153379737155870_716982368_o

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *