Hjem

Dette prosjektet er utarbeidet av to studenter fra kjemiingeniør-linjen ved Høgskolen i Østfold (HiØ), prosjektet er en avsluttende bacheloroppgave.

Vi fikk tildelt prosjektet fra MBP i gjennom Høgskolen i Østfold. Oppgaven skal utføres for MBP Bio production As. De ønsker å kartlegge alternative antioksidanter for konservering av flere typer olje, inkludert dosering for hver enkelt antioksidant i den aktuelle oljen. Det kan komme restriksjoner på Ethoxyquin, som i dag brukes i fiskeoljer. Derfor ønsker MBP å finne et godt alternativ. Det ønskes også en forbedring av MBPs prosess for brukte frityroljer for å forhindre økning av frie fettsyrer.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

En kommentar til Hjem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *