Pressemelding!

Uten tette hoder kan byggene være det!

I dag går vi over til å bygge tette passivhus som er vanskelig å bygge riktig. BREEAM-NOR er et miljø-bevisst verktøy for å hjelpe næringen å skape tilfredsstillende og robuste hjem for brukerne.

 Samfunnet vårt taper MINIMALT 10,000,000,000 kr årlig grunnet feil rundt prosjektering og bygging, tenk deg hvor mye penger som kan spares!  Vi vil undersøke om grønne bygg som Wilberg Atrium (Fredrikstad sitt første BREEAM-sertifiserte bygg) kan spare penger og øke levetid ved å redusere skader. Tenk deg en fremtid hvor vi bygger fortere, riktigere OG mer miljøvennlig?

Vi har spesialisert oss i skadeårsaker helt fra prosjekteringsfase til drift og hvordan BREEAM forebygger dem. BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Method) øker ikke bare verdi nasjonalt men også internasjonalt ved å være et kvalitetsstempel som resten av verden gjenkjenner. Med sterk vekst i Fredrikstad kan vi gjøre byen enda mer attraktiv til omverden.

Kom og hør oss på EXPO 2017 ved Høgskolen i Østfold den 15-16 juli, sammen skal vi gjøre sommerbyen Fredrikstad grønnere!

(Fra venstre til høyre står Kristian Lein Aune, Anders Mo og Fredrik Støle.)

 Kontaktpersoner:

Anders Mo                   97 56 36 39

Kristian Aune              48 12 77 42

Fredrik Støle               97 65 77 08