Om oss

Bachelorgruppen består av Monica Honningsvåg, Paria Maghsoudi og Elisabeth Langsholdt.

Vi er tre studenter fra linjen Innovasjon og Prosjektledelse ved Høgskolen i Østfold. Dette er vårt avsluttende prosjekt, med stor motivasjon og engasjement har bachelorgruppen tatt fatt på arbeidet med Lean ved Syklus AS. Hovedfokuset ligger på standardisering av arbeid og rutiner.

 

 

Monica Honningsvåg

Mon_honn@yahoo.no

Prosjektleder

Monica er 33 år og kommer fra Stadlandet. Hun er utdannet innen næringsmiddel og har lang erfaring fra salg, kundebehandling, butikkdrift, hotell og restaurant. Hun har kurs i Lean Six sigma og flere prosjekter bak seg med fokus på Lean arbeid.

 

 

 

 

 

 

Paria Maghsoudi

Paria_maghsoudi@yahoo.com

Prosjektdeltaker

Paria er 30 år og kommer fra Oslo. Hun har fag innen bioingeniør og har erfaring fra salg, service og helse. Hun har et semester som utvekslingsstudent i USA, ved School of mines and technology.

Ved sitt opphold i USA hadde hun prosjekt med fokus på Lean, VSM

 

 

Elisabeth Langsholdt

Elisabethlangsholdt@hotmail.com

Prosjektdeltaker

Elisabeth er 36 år og kommer fra Sarpsborg. Hun har utdanning inne bedriftsøkonomi og reiseliv, og har mange års erfaring innen salg, service og som dagligleder. Hun har Lean Six sigma kurs og har flere prosjekter bak seg med fokus på Lean arbeid

 

 

 

 

 

 

Bachelorgruppen har opprettet en facebook side hvor dere kan finne mer informasjon over vårt arbeid, og bilder av prosessen. Linken ligger under.

God lesing

https://www.facebook.com/Bachelor-standardisering-ved-Syklus-690900991112603/