Heisann!

Jeg heter Awat og er en jente på 21 år, oppvekst på Sunnmøre. Jeg flyttet til Fredrikstad for bedre studiemuligheter, hvor valget falt på Innovasjon og Prosjektledelse ved Høgskolen i Østfold, avdeling Fredrikstad.

Inn i bachelorprosjektet bringer jeg med godt humør og prøver å takle de fleste utfordringene på den beste mulige måten. Derfor er jeg også veldig optimistisk og gir det lille ekstra. I prosjektet bringer jeg også med kunnskap om IT og har god erfaring med Adobe Photoshop, Excel, Word, Adobe illustrator, Inkspace, Xara webdesign mm.

Hei!

Jeg heter Marthe og er en 21 år gammel gladjente fra Kragerø med interesse for ledelse, teamarbeid og interiør. Inn i bachelorprosjektet vil jeg bidra med evnen til å være kvalitetsbevisst og resultatfokusert, samtidig som jeg prøver å opprettholde et motiverende arbeidsmiljø.

Jeg er en hardtarbeidende og strukturert person med evnen til å se det store bildet. I rollen som prosjektleder jobber jeg kontinuerlig mot målet om å levere en bacheloroppgave alle involverte parter kan være stolte av.

Halla

Jeg heter Anders, og jeg er født og oppvokst i Oslo. Jeg er 24 år gammel og begynte å studere på NTNU etter videregående. Etter to år i Trondheim dro jeg ned til Fredrikstad, hvor jeg så muligheten for å utfolde meg mer kreativt.

Inn i bachelorprosjektet bringer jeg med meg erfaringer fra større og mindre prosjekter jeg har deltatt i opp gjennom årene. Personlig kjennetegner jeg meg selv som arbeidsvillig, kreativ,  løsningsorientert og skaper alltid god stemning i mitt miljø. Disse ferdighetene kombinert med en naturlig nysgjerrighet, gjør at jeg alltid jobber mot å skape det beste mulige resultatet for den aktuelle oppgaven.

 

Om oppgaven

Oppgaven kom som et resultat av at Statens vegvesen i Follo-Østfold ønsket å forbedre sitt forhold til sine brukere. Som følge av dette tok Statens vegvesen i Follo-Østfold kontakt med Høgskolen i Østfold i håp om at det skulle utformes et prosjekt på en av deres trafikkstasjoner. Per i dag har trafikkstasjonene en HappyOrNot-tjeneste som måler hvor fornøyde brukerne er med servicen. Denne gir dessverre ingen data på hva folk er fornøyde med eller hva de er misfornøyde med.

Hovedformålet med oppgaven vil derfor være å kartlegge brukernes tanker, opplevelser og inntrykk rundt disse trafikkstasjonene. Videre skal det utarbeides forbedringsforslag som skal komme Statens vegvesen i Follo-Østfold til gode. Prosjektet blir i dag gjennomført av de tre bachelorstudentene Anders, Marthe og Awat, fra Innovasjon og Prosjektledelse ved Høgskolen i Østfold. Gruppen har dette å si om oppgaven:

«Vi så en unik mulighet til å jobbe for en stor og velkjent bedrift. Det faktum at det tidligere ikke har blitt gjennomført et lignende prosjekt hos Statens vegvesen i samme omfang, vekket interesse hos oss. Vi ønsket å hjelpe Statens vegvesen i Follo-Østfold til å bedre sin tjenesteyting og forståelse ovenfor sine brukere. I tillegg viste de seg som en oppriktig, motivert og imøtekommende oppdragsgiver under sin presentasjon av prosjektet– noe vi fikk konstatert at stemte kort tid etterpå».