Om oss

Bjørn, Magnus og Felix er alle sisteårs studenter og tar bachelorgrad i Innovasjon og Prosjektledelse. Guttene besluttet og skrive bachelor sammen på bakgrunn av en felles interesse for organisasjon, produktutvikling og metode.

Prosjektleder:           Bjørn Bakke Nyhus

Tlf:                              91174569

Mail:                           bjorn.b.nyhus@hiof.no

Bjørn er 26 år gammel og kommer fra Fredrikstad. Han er en aktiv student både i og utenfor klasserommene, noe han har vist gjennom sitt engasjement i NITO-studentene der han sitter som sentralstyremedlem med regionsansvar. Mellom skole, NITO og jobb som selger hos Telia er Bjørn svært glad i sang og musikk, og han underholder gjerne sine kollegaer med sin smørsang, uansett respons fra tidligere nevnte kollegaer.

 

 

Prosjektdeltaker:      Magnus Meland Johansen

Tlf:                              97740199

Mail:                           magnus.m.johansen@hiof.no

Magnus er 26 år gammel og kommer fra Fredrikstad. Magnus er en målrettet og ambisiøs student med klare planer for framtiden. Utenom daglig verdiskapende arbeid (ca 90%) som student eller som selger for Garderobemannen, forbereder Magnus kroppen på fremtidens påkjenninger ved Gressvik helsestudio.

 

 

Prosjektdeltaker:     Felix Gunnar Bertelsen

Tlf:                              40170197

Mail:                           felix.g.bertelsen@hiof.no

Felix er 36 år gammel, opprinnelig fra Kragerø, men nå bosatt i Fredrikstad. Felix har foruten studier, grunnlagt og vært leder for studentorganisasjonen NOISE! og sittet som tillitsvalgt. Felix jobbet tidligere som tømmerbilsjåfør og er fortsatt og finne bak rattet i helger og ferier, og sitter han ikke bak et ratt sitter han helst bak sin kjære Martin-gitar.