Om oss

Darvin Blix er 25 år fra Fredrikstad. Han begynte med sin bachelorgrad etter tre år ute i arbeidslivet, han er fra Fredrikstad og har bodd der i 13 år. Han har tidligere erfaring som kundebehandler for Transcom der han jobbet med å hjelpe kunder med tekniske problemer samt salg av tv- abonnement. Han er en løsningsorientert og arbeidsivrig mann som jobber effektivt med det han gjør.

Kontakt: Tlf 41 38 11 01  /  Mail darvinab0@gmail.com

Tony Engen Mikarlsen er 23 år fra Moss. Han begynte på sin bachelorgrad 1 år etter endt videregående skole. Han kommer fra Moss og har bodd der mesteparten av livet. Han har også erfaring som ekspeditør på bensinstasjon og som selger av elektriske artikler. Han har gjennom erfaringene med butikk arbeid opparbeidet seg et driv etter å ta initiativ. Gjennom produktivt arbeid er han effektiv når han tar initiativ til å løse problemstillinger eller oppgaver.

Kontakt: Tlf 47 44 60 90  /  Mail tomikeng@hotmail.com

Espen Kjelvik er 25 år fra Halden som nå bor i Fredrikstad. Etter videregående skole dro han rett i militæret. Studiene startet med årsstudium i bedriftsøkonomi ved Høgskolen i Østfold avdeling Halden, deretter ett år på Innovasjon og entreprenørskap ved høgskolen i Telemark for deretter å returnere til Høskolen i Østfold med bachelorprogrammet Innovasjon og prosjektledelse ved ingeniøravdelingen i Fredrikstad.

Kontakt: Tlf 91 88 21 48  /  Mail espenkjelvik@gmail.com