Om Dokka Fasteners

Hvem er Dokka Fasteners?

Dokka Fasteners er en produsent av store konstruksjonsbolter som hovedsakelig leveres til vind-, olje-, og gassindustrien. Boltene har en diameter fra M12 til M100 og en lengde fra 20 mm til 6000 mm. Produksjon og hovedkontor hører til på Dokka, mens distribusjon og salg er plassert i Brande, Danmark. I 2016 hadde bedriften en omsetning på 450 millioner NOK.

Det tyske familieeide konsernet Würth kjøpte i 2008 opp Dokka Fasteners, og siden 2010 har eierne investert 350 millioner NOK i produksjon og distribusjon på Dokka. Råvarematerialene fra Spania, Tyskland og Sverige, bearbeides i den fullautomatiserte produksjonen til komplette og sertifiserte produkter. Ofte pakkes produktene sammen med andre komponenter fra andre leverandører til kit-sett som leveres på site til kunden.

 

Om meg

Mitt navn er Mette Holmriis Brøgger. Jeg er en engasjert og pliktoppfyllende jente på 22 år som studerer Innovasjon og Prosjektledelse ved Høgskolen i Østfold. I tillegg jobber jeg som Prosjekt Koordinator ved Dokka Fasteners. Jeg ser på meg selv som en selvgående person med pågangsmot og glad i nye utfordringer.

Jeg er opprinnelig fra Danmark, men har bodd i Norge i over ti år og snakker flytende dansk og norsk.

I løpet av våren 2017 skriver jeg min bacheloroppgave med fokus hvordan man kan implementere lean-filosofien som en naturlig og integrert del av en bedrifts daglige drift. Her med Dokka Fasteners som eksempel.

Innovasjon og Prosjektledelse 

August 2014 startet jeg min utdannelse ved Høgskolen i Østfold på studiet «Innovasjon og Prosjektledelse». Den 8. juni 2017 skal jeg levere min bacheloroppgave som skal forsvares på EXPO den 15. og 16. juni, og etter dette har jeg forhåpentlig fullført min bachelorgrad.

Under er min studieplan vedlagt:

 

Hei, verden!

Welcome to Bloggserver for studenter og ansatte ved Høgskolen i Østfold. This is your first post. Edit or delete it, then start blogging!