Om Dokka Fasteners

Hvem er Dokka Fasteners?

Dokka Fasteners er en produsent av store konstruksjonsbolter som hovedsakelig leveres til vind-, olje-, og gassindustrien. Boltene har en diameter fra M12 til M100 og en lengde fra 20 mm til 6000 mm. Produksjon og hovedkontor hører til på Dokka, mens distribusjon og salg er plassert i Brande, Danmark. I 2016 hadde bedriften en omsetning på 450 millioner NOK.

Det tyske familieeide konsernet Würth kjøpte i 2008 opp Dokka Fasteners, og siden 2010 har eierne investert 350 millioner NOK i produksjon og distribusjon på Dokka. Råvarematerialene fra Spania, Tyskland og Sverige, bearbeides i den fullautomatiserte produksjonen til komplette og sertifiserte produkter. Ofte pakkes produktene sammen med andre komponenter fra andre leverandører til kit-sett som leveres på site til kunden.

 

mettehbr