Om meg

Mitt navn er Mette Holmriis Brøgger. Jeg er en engasjert og pliktoppfyllende jente på 22 år som studerer Innovasjon og Prosjektledelse ved Høgskolen i Østfold. I tillegg jobber jeg som Prosjekt Koordinator ved Dokka Fasteners. Jeg ser på meg selv som en selvgående person med pågangsmot og glad i nye utfordringer.

Jeg er opprinnelig fra Danmark, men har bodd i Norge i over ti år og snakker flytende dansk og norsk.

I løpet av våren 2017 skriver jeg min bacheloroppgave med fokus hvordan man kan implementere lean-filosofien som en naturlig og integrert del av en bedrifts daglige drift. Her med Dokka Fasteners som eksempel.

Innovasjon og Prosjektledelse 

August 2014 startet jeg min utdannelse ved Høgskolen i Østfold på studiet «Innovasjon og Prosjektledelse». Den 8. juni 2017 skal jeg levere min bacheloroppgave som skal forsvares på EXPO den 15. og 16. juni, og etter dette har jeg forhåpentlig fullført min bachelorgrad.

Under er min studieplan vedlagt:

 

mettehbr