Befaring i stua til Smart Energi

Til årets EXPO på høgskolen i Østfold synes vi det kan være ekstra lurt å visualisere hva vi har holdt på med under bachelor skrivingen. Vi kontaktet Smart Energi i Fredrikstad for utlån av solcellepaneler, og de var behjelpelig!

Tordag 24. mai ble vi invitert hjem til Torbjørn Aasen, som er key account manager for Smart Energi i Fredrikstad. Over en kopp kaffe og omvisning i både hus og garasje, fikk vi en lærerik gjennomgang av hvordan solceller fungerer i praksis. I løpet av bachelor-oppgaven har vi satt oss mye inn i teori rundt panelene, og ved denne befaringen fikk vi et innsyn i hvordan de faktisk fungerer.

Vi vil takke Smart energi for utlån av solcellepaneler til fremvisning på årets EXPO 2018!
Vi håper å se mange nyskjerrige ansikter og like engasjerte personer som Torbjørn på Høgskolen under EXPO den 14. og 15. Juni i Smia.
Vell møtt!

Se bilder fra befaringen nedenfor:

Solcelle paneler på taket, 28 grader helning, vinklet mot Sør.

En stk. fornøyd gruppemedlem.

 

 

Rebekka Wøhni