Om Oss

Anett Johnsen Vonheim: Jeg er 25 år gammel og studerer elektroingeniør med fordypning i elkraft. Har tidligere gått studiespesialiserende, og kom inn via ettårig forkurs. Har jobbet mange år som selger i klesbutikk, og trives veldig godt med mitt litt utradisjonelle valg av studieretning.

Fredrik Bjorken: Jeg er 27 år gammel og studerer elektroingeniør med fordyping i elkraft. Har fagbrev som bilmekaniker, og skrudde bil i 7 år før jeg kom inn på ingeniør via ettårig forkurs. Er veldig fornøyd med valg studie, og trives veldig godt!

Morten Fjeldseth: Jeg er 30 år og har fra tidligere fagbrev i elektrikerfaget, og har jobbet som elektriker. Med et ønske om å bygge videre på min utdanning søkte jeg om studieplass på ettårig forkurs for ingeniørutdanning ved Høgskolen i Østfold, og videre elektroingeniør med fordyping i elkraftteknikk ved samme studiested. Jeg er fornøyd med mitt valg av studie og trives svært godt!

Peter Leonard Brendebach: Jeg er 25 år gammel og har fagbrev som energimontør. Etter fire år i yrkeslivet følte jeg for å heve min kompetanse ytterligere. Jeg startet med et forkurs i realfag på kveldstid før jeg kom inn på ingeniørfag – elektro via Y-veien. Her trives jeg svært godt!