ØST Prosjekt

Ø.S.T Prosjekt

Hei og velkommen til Ø.S.T Prosjekt.

Vi er to studenter ved Høgskolen i Østfold som nå tar fatt på et meget spennede bachelorprosjekt i samarbeid med Visit Fredrikstad & Hvaler. Vi, Lise og Anna, har fått i oppgave å gjøre en nullpunktsanalyse over Gamlebyen i Fredrikstad, som rett og slett gir en oversikt over hvor Gamlebyen ligger ann » i dag». Hvor mange turister som er innom, selve trafikken av menneser som bruker Gamlebyen aktivt og hvordan selve aktiviteten er.

Vi har begge to akkurat fullført et semester i Australia der vi har vært med å se på Brisbane og alternativene de gir brukerne sine i byen, for å få aktivitet og attraktivitet. Dette er noe vi brenner for å ta del i  – være med på å gjøre Gamlebyen mer attraktiv for alle! Vi håper og tror dette prosjektet kan være en i en positiv retning for å starte utviklingen i riktig retning.

Analysen går ut på å innhente kvantitativ og kvalitativ informasjon for å innhente riktig data til analysen. Dette vil bli gjort i form av intervju og andre metoder for datainnhenting. Vi ønsker også å lage en form for telling, slik vi kan få oversik ikke bare dette året, men de neste årene også – slik det blir enklere å gjøre årlige analyser på trafikken i Gamlebyen.  Det er også ønskelig å samle mange kreative hoder rundt samme bord for å se hva de som faktisk er næringsdrivende og de som bruker byen aktivt faktisk tror er løsningen på en mer utviklet og bedre Gamleby.

Vi håper dere vil følge oss gjennom denne spennende reisen og mot en mer aktiv og attraktiv Gamleby både her på bloggen og på Facebook!

 

Legg igjen en kommentar