Søkekonferanse

SØKEKONFERANSE

Torsdag 26. april holdt Ø.S.T søkekonferanse på Teglhuset i Gamlebyen. Tilstede var representanter fra Fredrikstad Kommune, Fredrikstad næringsforening, Gamlebyen handelsforening, gårdeiere og næringsdrivende. Målet for dagen var å se på utfordringer som Gamlebyen står ovenfor og velge ut en problemstilling og visjon. Dette ledet de til å lage handlingsplaner som er aktuelle og realistiske. Disse handlingsplanene skal jobbes med videre i fremtiden for å sikre en positiv utvikling for Gamlebyen.

Alle deltakerne hadde mye energi, og mange interessante tanker rundt hva som må til for å gjøre Gamlebyen enda litt bedre. Konferansen startet klokken 15 og ble avsluttet klokken 19.15. Det var altså mange timer med diskusjon og læring. Det er i møte med andre man kan komme med geniale ideer, og det er denne konferansen et bevis på.


 

Bildedryss fra søkekonferanse 26.april på Teglhuset i Gamlebyen. Vi er veldig takknemlige for at så mange møtte opp og bidro til en gøy og innholdsrik kveld. Allerede fra dørene åpnet begynte summingen i rommet – Og da skjønte vi at dette ikke kunne bli annet enn bra. Igjen, tusen takk til alle sammen for oppmøtet og at dere gjorde dagen minneverdig!

-Anna & Lise-