Hei,

Bachelor oppgaven min er en del av et stort prosjekt, hovedmål med prosjektet er å øke andelen av gjenvunnet plast i nye produkter med en til 50%. Det er mange partneres som involvert, hver part har sin oppgave i det felles prosjektet. Dem er BIOB, Katoplst AS, CLARIANT, RE.TURN, RPC PROMENS, EKER DESIGN, RAGN SELLS, ROAF Romerike Avfallsforedling IKS, Borg Plast-net, D&D CONSULT AS, Østfoldforskning, Høgskole i Østfold og Grønt Punkt Norge.

litt om meg 🙂

Mitt navn er Hind Ahmed, 32 år gammel, og studerer bachelor i ingeniørfag, kjemi ved HiØ.

Oppgaven min går på å gjennomføre flere tester av tre typer av plast, polyamide (PA), polyethylene (PE), polypropylene (PP). Hensikten med disse testene er å finne ut hvilken type av plast som kan gjenvinne og brukes om igjen ved å studere og forsøke materialegenskaper. Hvilket materialkunnskap og hvilke testdata og design tips behøves i designleddet for å legge til rette for valg av gjenvunnet plast for et designkonsept? Er kunnskapsbehovet for designere og produsenter tilstrekkelig oppfylt med materialkunnskapspakker, materialprøver de kan ta på, resultater fra kvalitetssikringstester om materialegenskaper og designråd/tips? Kan partnerbedriftene produsere sine produkter med 50% resirkulert plast? I tillegg til mye andre forskningsspørsmål som skal forskning utføres og diskuteres i prosjektet.

 

expo18

 

One thought on “Hei,

Legg igjen en kommentar