Ferdigstilling av prosjektoppgaven

Da er vi på god vei med å gjøre oss ferdig med bachelorprosjektet. Vi har brukt de siste ukene på finskriving og retting av formelle feil i rapportstrukturen. Vi har også planlagt stand i forbindelse med EXPO og levert pressemelding. Nå gjenstår de siste små endringene før oppgaven kan skrives ut og leveres.

Vi ser frem til framvisning av prosjektet 17. og 18. juni.

Vel møtt!

 

Test med likespenning og impulsstøt på testobjekt

I dag har vi testet støtgeneratoren med likespenning på testobjektet.
Vi fikk fine resultater som vises i bildet under. Nå begynner jobben med å analysere spenningskarakteristikken over testobjektet. 

 

Test av impulsgenerator

Nå har vi testet impulsgeneratoren ved høyspentlaboratoriet på HIOF (mellomskala). Vi har hatt en del utfordringer med å få generatoren med ladekrets til å fungere. På grunn av dette har det gått med noen dager til feilsøking. Videre arbeid blir å implementere en likespenningskrets i testoppsettet. Vi er også godt på vei med innledningsdelen av hovedrapporten.

Takk til Even Arntsen for hjelp i forbindelse med feilsøking!

 

 

Forprosjekt er ferdigstilt

Forprosjektrapporten har blitt godkjent av intern og ekstern veileder og er nå publisert!
Vi er også i gang med å koble opp det første testoppsettet vi skal gjøre på høyspentlaben ved HIØ.
Vi gleder oss til å starte testingen!

Følg med videre for mer spenning – bokstavelig talt.

 

Oppstart!

Da er vi i gang med bachelorprosjektet.  23.01 hadde vi oppstartsmøte med oppdragsgiver på Nexans. Dette var for oss et kickoff møte, hvor vi diskuterte oppgaven og det videre arbeidet. Vi har siden da jobbet med problemstillingen og forprosjektrapporten.  Vi kommer til å publisere dette om ikke så lang tid.

Stay tuned