Sluttfasen

Vi er nå inne i sluttfasen av arbeidet med vår Bacheloroppgave, og venter på en siste veiledningstime. Oppgaven begynner for alvor å ta form, og korreksjon er hovedsakelig det eneste som gjenstår. De siste dagene har det blitt arbeidet med pressemelding og power-point til EXPO, noe vi ser frem til. Oppgavens matematiske modell er ferdig, og viste samsvar mellom de forskjellige verktøyene som ble brukt.

Simulering utført i Matlab.

Vi har gjennomført laboratorieforsøk rundt temaet vi arbeider med, og snakket med flere forskjellige veiledere på høgskolen, da det viste seg at oppgaven ble mer omfattende enn opprinnelig antatt. Det har til gjengjeld vært svært lærerikt å arbeide med oppgaven, og vi har vært  flere interessante fagområder.

Her måles den lavest mulige konduktiviteten det er mulig å oppnå i vann.

Skrevet i EXPO | Kommentarer er skrudd av for Sluttfasen

Levering av prosjektskisse

Arbeidet med prosjektskissen har gått over all forventning, og den ble levert på fredag etter en drøy ukes arbeid. Idag har vi fått godkjennelse fra vår veileder, og arbeidet kan dermed gå inn i neste fase.

Fremdriftsplan

Gantt-diagrammet illustrert over legger grunnlaget for videre arbeid med Bacheloroppgaven, og bidrar til å opprettholde kontroll over progresjonen med arbeidet.

Skrevet i Teori | Kommentarer er skrudd av for Levering av prosjektskisse