Oppsummering uke 17

Da var påskeferien over, skiene er pakket vekk for i år, brunfargen er slikket og motivasjonen for å dra dette prosjektet i havn er tilbake på topp.

Tidlig i oppgaven bestemte vi oss for at vi ville kjøre på med en taktplan på tavle som skulle dekke en hel vegg på Big Roomet, som vi nå har valgt å kalle for Lean strategirommet. Etter mye arbeid med taktplanen og endringer frem og tilbake fant vi ut at det kom til å bli i overkant krevende å få gjennomført dette og ikke minst få de ansatte til å forstå og bruke den. Vi så ikke nytteverdien den skulle ha for de ansatte når den var så teknisk komplisert at de hadde problemer med å forstå den. Baktanken med tavlen var at ALLE ansatte skulle ha god oversikt over prosjektet og bruke den som et verktøy. Nå ble det ikke slik vi først tenkte, men vi fullførte likevel en taktplan som vi ga til NGH som et verktøy de kunne bruke, i form av Excel.

Videre har vi brukt uken på å «Catche up» for tapt tid i Påsken. Vi gjør oss klare til siste innspurt og avslutter uken med å sende inn nødvendig informasjon til de som skal arrangere EXPO om snaue 2 måneder.