Hvem er vi?

Fra venstre: Irmin, Anders, Trym & Erik

Irmin Ibrahimovic, 25 år – Irmin_ibrahimovic@hotmail.com

Irmin kommer fra Kolbotn, før han startet på Høgskolen i Østfold tjenestegjorde han i forsvaret som BRP-soldat, samt tok opp flere realfag ved Bjørknes i Oslo. Irmin trives å jobbe i hektiske miljøer og i et høyt tempo.

 

Anders Klevstrand Tangen, 22 år – A.tangeng@gmail.com

Anders kommer fra Porsgrunn, og startet her på linjen etter ett år i Forsvaret. Anders jobber som konsulent i Gjensidige ved siden av studiene, og er derfor vant til å jobbe med flere baller i luften samtidig. Anders trives med dette, og er spesielt opptatt av prosjektorganisering, ledelse og organisasjonsutvikling.

 

Trym Leirvåg, 22 år – Trym.leirvaag@gmail.com

Trym kommer fra Fredrikstad, og startet rett på studiene etter videregående. Tidligere har han gått tre år på Sciencelinja på Greåker. Han jobber deltid ved siden av skolen på Family Sports Club, der han har hatt stilling siden 2014. Trym har interesse for ledelse og organisasjonsutvikling, og skal fortsette på et masterstudium høsten 2019 som bygger videre på disse interessene.

 

Erik L. Thoresen, 41 år – erik@etrola.com

Erik kommer fra Hadeland, og tar med seg mye erfaring fra arbeidslivet inn i studiene, dette har på mange måter gjort han til en unik ressurs for mange av de andre studentene. Han er en ekstra interesse for Lean og prosjektledelse