Første gjennomføring med ølkurs

I går kveld gjennomførte bachelerogruppen i sammarbeid med Nøisom bryggerier ølkurs, for å trekke flere gjester til gamlebyen i Fredrikstad, og for å se hvilken effekt dette hadde for Magenta. Vi hadde i forkant 3 påmeldte deltagere. Men vi endte opp med totalt 7 gjester første gjennomføring.  Gjestene som deltok på arrangementet var veddig fornøyde og hadde følgende tilbakemeldinger

Topp tiltak, 6 ut av 6, Jeg er veldig glad i nye opplevelser, dette var bra

Vi samlet inn mye god data fra arrangementet som det nå jobbes videre med, for å lage nye arrangemeter som treffer bedre, og videre utvikle Ølkurset.

 Musikkvelden

Musikkvelden hadde denne gangen full sal, og utrolig god stemning. Om det er bedre markedsføring, wordofmouth, eller bare et vårtegn at det ble fullt hus vet vi ikke. Men det var utrolig gøy å se en levende gamleby denne onsdagen.

 

martno