Prosjektplakat

 

Beskyttet: Hoveddokument innlevering

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor:

 

Utførelse av sikkerhetstesting og social engineering

Etter avtale med oppdragsgiver fikk prosjekgruppen utføre en rekke sikkerhetstester, som baserer seg på social engineering og nettverkstester. Testene ble utformet og utført etter krav og begrensinger fra oppdragsgiver, for å ikke forstyrre den dagelige driften. Alle testene er basert på Open Source Security Testing Methodology Manual (OSSTMM), som inkluderer forslag til en rekke tester.

 

Beskyttet: Andre versjon av hoveddokument

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor:

 

Sikkerhetstesting og analyse hos LogiQ

Etter kontakt med LogiQ fikk gruppen utføre en begrenset sikkerhetstest og analyse hos dem.

Hos LogiQ ble prosjekgruppen møtt av Thomas Nakken som er løsningsarkitekt. Der ble prosjekgruppen tildelt et møterom for dagen. Prosjektet ble presentert for LogiQ. Og prosjekgruppen fikk utføre en begrenset sikkerhetstest og National Institute of Standards and Technology (NIST) analyse hos LogiQ. Det ble avtalt at LogiQ skulle få en begrenset sikkerhetsprotokoll tilbake som produkt.

 

Beskyttet: Første versjon av hoveddokument

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor:

 

Beskyttet: Da er Forprosjekt Rapporten vår klar!

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor:

 

Første møte med oppdragsgiver

Idag hadde prosjekgruppen sin første møte med oppdagsgiver Geir Faremo. Det ble presentert om hva eSmart jobber med og tilbyr av tjenester. Og det ble avtalt hva prosjektet skulle handle om. Det ble videre avtalt status møte med oppdragsgiver hver annen uke fremover.

 

Kick-Off hos eSmart

Idag deltok gruppen på felles kick off for studentprosjektene hos eSmart systems AS.

Det ble presentert hva slags prosjekter eSmart jobber med, som connected drone, connected grid og tjenester innenfor helsesektoren for å nevne noen.

Studentgruppene fikk tildelt kontor plass ved 3.etg i eSmart bygget, hvor vi kunne jobbe 8-16 på hverdager.

 

Om oss

Erhan Mikael Sanlioglu er født 8. Desember 1994 og studerer informasjonssystemer på Høgskolen i Østfold hvor han skal avlegge bacheloroppgaven våren 2019. Erhan har studert IKT på videregående og har fagbrevet i dette faget, som fagarbeider har han fått et innblikk i hvordan ulike IT-systemer kommuniserer med hverandre. Erhan tok et utvekslingsår i USA som blant annet resulterte i en dypere forståelse for datasikkerhet og testing, dette vil komme godt med i bachelorperioden.

Mostafa Aziz er født den 1.november 1997. Han studerer informasjonssystemer på Høgskolen i Østfold og skal avlegge bacheloroppgaven våren 2019. Mostafa har tidligere hatt IT1 og IT2 fag på videregående og har en stor interesse for programmering, webutvikling og sikkerhet. Han har arbeidet med utvikling og vedlikehold av nettsider, og har fått bred kunnskap innen sikkerhet og testing av nettsider.

Thomas Ellingsen er født den 22.Juni 1995. Thomas har vært ett år i forsvaret og tatt utdanning som brannkonstabel. I dag jobber han i Norskbrannvern hvor mesteparten av jobben går ut på kontroll og service av alarmanlegg. Dette er en 25% stilling han har  ved siden av en bachelor i informasjonssystemer ved Høgskolen i Østfold.

Begynte sin sommerjobb hos Braathe gruppen den 25.05.2018 og jobbet 100% stilling til 30.08.2018, derfra skal han jobbe en gang i uken ut studieperioden. Hos Braathe jobber han som driftsingeniør på Support-avdelingen.

Daniel Chen er født den 28.Juli 1996. Han studerer informatikk – design og utvikling av IT-systemer ved Høgskolen i Østfold, hvor han skal avlegge bacheloroppgaven våren 2019. Daniel har tatt et utvekslings semester i Australia ved QUT. Han har interesse innenfor programmering, linux, mikrokontrollere og 3d printing.

Anders Kjølberg er født den 27. September 1997. Han er fotballdommer ved Østfold fotball krets, og dømmer for Greåker IF. Anders er også vikar som servicemedarbeider ved Sykehuset Østfold Kalnes. Våren 2019 avlegger han bacheloroppgave for å fullføre informasjonssystemer studiet ved Høgskolen i Østfold. Anders har i våren 2018 utvekslet til universitetet Monterey Bay i California.