Videomøte og skjermdeling

Nå er det en stund siden forrige innlegg, og det er mye som har skjedd siden det.

Vi har blant annet hatt et videomøte med Ernst Richard fra COWI, der vi fikk mange gode og nyttige tilbakemeldinger. Noen av tilbakemeldingene var at vi burde fokusere på et vanntett dekke, fordi vi skal regne på vanntrykk, og at vi bør lage våre egne regneark for å enklere kunne gjøre nye beregninger hvis forutsetningene endrer seg. Dette har vi valgt å gjøre i Excel enn så lenge. I tillegg har vi hatt et videomøte med vår veileder fra Høgskolen i Østfold, Marius. Her fikk vi også gode tips og råd.

Der har også skjedd en del med modellen vår, så her kommer et oppdatert bilde fra FEM-design.

Vi benytter fortsatt videomøte og skjermdeling for å holde progresjonen i oppgaven oppe. Vi har hatt en liten påskeferie, men er nå i gang for fullt. Det er under to måneder til innlevering, så nå blir ukene framover spennende. Det gjenstår fortsatt mye jobb før oppgaven er ferdig, men det er gøy å se at den begynner og ta form.

Mvh Håkon, Ole, Trygve og Bjørnar 🙂

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar