Vi har levert et førsteutkast!

Fredag 8. mai leverte vi et nokså ferdig og utfyllende førsteutkast av vår bacheloroppgave. Fra startfasen av bachelorarbeidet har vi vært enige om at vi ville jobbe mot en ferdigstillelse i løpet av midten av mai, slik at vi har god tid til å prosessere tilbakemeldinger, samt endre på oppgaven. Etter hardt og konsistent arbeid er vi veldig fornøyde med at vi nådde det målet så tidlig som en måned før siste innleveringsfrist.

Etter at førsteutkastet var levert, fikk vi beskjed om at vi ville få tilbakemelding i løpet av den kommende uken. Ettersom skoleadgangen har vært begrenset, har det i stor grad vært jobbet selvstendig. Dermed vet vi at vår veileder får mye nytt stoff på en gang, og vi setter stor pris på den innsatsen som legges ned for å gi oss tilbakemelding.

Vi har også levert inn bilder og tekst til EXPO-katalogen. Det neste steget nå blir å rette fokus mot EXPO generelt, som vi nå har fått beskjed om at blir digitalisert. Det skal leveres digitale prosjektpresentasjoner, og det skal gjennomføres foredrag via videokonferanse som skal gjennomføres 15. og 16. juni. Vi er stolte av arbeidet, og glade for at det blir lagt opp et alternativt opplegg som gjør at vi kan vise hva vi har fått til.


(Kilde: https://swe.sika.com/sv/loesningar-inom-bygg/betong/prefab/fiber.html)

 

Med vennlig hilsen
Bjørnar, Ole, Håkon og Trygve 🙂

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar