Bacheloroppgave levert!

Da er oppgaven levert med 2,5 timers margin! Vi ville utnytte den tiden vi hadde, og er fornøyde med at vi har klart å stå sterkt hele veien til mål. Grovt oppsummert har den siste måneden stort sett bestått av skriving, justeringer og rettelser. Dette er ikke det vi i gruppen anser som det »morsomste» arbeidet, men vi har stått på hver dag til tross for dette. Det er noe spesielt ved det å gi fra seg noe som har fylt hverdagen din i over et halvt år, men vi er også glade for at dette relativt arbeidskrevende kapittelet er avsluttet.

Totalt sett er vi selvfølgelig ikke helt i mål. Dagene fremover nå vil bestå av å forberede oss mot den digitale EXPO’en som gjenstår, samt lage en videopresentasjon av oppgaven vår. Vi har ikke ubegrenset med tid, og må filtrere ut det vi synes er viktigst og mest interessant fra oppgaven vår. Det blir spennende å presentere dette.

Dette vil dermed bli vårt siste blogginnlegg med unntak av videopresentasjonen, som vil ligge på bloggen i løpet av søndag 14. juni! Vi vil takke for følge, og håper dere synes at bloggen var interessant.

 

Med vennlig hilsen

Bjørnar, Ole, Håkon og Trygve 🙂

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.