Et program dukket opp

Selv om denne bloggen har stått tom lenge har vi jobbet i bakgrunnen. Det har blitt mer jobb og uforutsett hindringer underveis. Mye av det vår bachelor handler om har vi ikke lært stort av på skolen, og vi måtte derfor sette oss inn i dette. Mer spesifikt er dette tunneler. Det er veldig interessant og vi lærer mye.

Vi har også  jobbet med et nytt program for å kunne regne ut laster til konstruksjonsdelen av oppgaven. Ramme 6.5 er et greit program, men det er ikke lett å bare kaste seg oppi det. Vi finner stadig nye måter å gjøre ting på som gjør ting enklere.

Bilde inne i programvaren Ramme 6.5

Vi skulle gjerne ha startet med med programmet mye tidligere, men det ble det ikke noe av.  Vi har nemlig vært litt i villrede på hvordan vi skulle løse konstruksjonsdelen. Vi hadde mange ideer om hva vi ville gjøre, men viste ikke helt hvordan vi skulle løse dem.

 

expo19