Den store testen

Dusjen gjøres klar

Ventilene åpnes etter 12 timer

 

 

 

 

 

 

 

 

Denne uka har vi gjennomført den store 36-timers testen!

Fra kl 09.00 på torsdag til 21.00 på fredag ble det målt hver halvtime, for å finne ut hvor stor absorpsjonsevne de forskjellige treverkene har. Trebitene ble først målt i 12 timer inne i en tett dusj med temperatur på rundt 29-30 grader og 70-80% RF, før vi åpnet opp ventilene i dusjen og senket RF til ca 30% og temperatur til 26 grader.

Måledata skrives inn fortløpende i excel.

For å teste hvor raskt treverket var på å kvitte seg med fuktighet, for så og ta opp den oppigjen, tettet vi dusjen igjen etter 12 nye timer. Dette ga oss et nytt innblikk i hvordan treverket vil oppføre seg i klimaer med skiftende RF.

Selvom testen ble lang, og lite søvn og nattevakter er hardt, ble forsøket en suksess og vi gleder oss til å presentere resultatene.

Det tar på å være nattevakt!

 

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.