Gleder oss til EXPO 2020

Vår EXPO stand kommer til å være helt magisk om vi får iverksatt alle planene våre.

Cindy har fått en idé om at vi skal fremvise en film om historien bak produktet vi skriver om. Vi skal lage filmen i samarbeid med Jonas Krogh, personen som har laget reklamefilm om Chow Burgers og lever av å lage reklame. Videre har hørt med vår veileder Anna-Lena kjøniksen sagt at hun kan få tak i utstyr for å lage videoen. Siden Awaz elsker å tegne har hun fått den ære av å utarbeide en historielinje som illustrerer hvordan de ulike epokene er plassert i forhold til hverandre.

Vår faglærer Alexander Vikki kom med en idé om at vi skulle lage to modeller av hus for å illustrere varmelagringen til betongen. Planen er å støpe en bakre vegg av betong og lage en frontvegg av glass. Disse to veggene skal vi snekre sammen med tre. Inne i huset skal det være en termostat som måler temperaturen, som blant annet blir avgitt av lampen som befinner seg utenfor huset.

 

Med vennlig hilsen

Bygg07

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.