Oppdatering på hva gruppa har drevet med tidligere og hva som gruppa driver med nå.

Som vi vet så er geopolymer betong et nytt produkt som ikke mange har gjort gode tester av. Mye av det som var planlagt for bachelor ble avlyst på grunn av Covid-19. Noe av de viktigste var å få på plass de Geopolymer betong tester som gruppe hadde startet med tidligere i laboratoriet på skolen, etter Høgskolen i Østfold ble stengt fikk gruppen ikke gjort ferdig de testene. Disse testene var veldig viktig for oppgaven vår. Da gruppe skulle lage Geopolymer betong og teste det i forskjellige tidspunkter. For måling av trykkfasthet med og uten MPCM. Noe annet gruppe hadde planlagt er å få tilgang til LCA-programmet for å kjøre en LCA-test på produktet. Gruppen hadde også tidligere møte om det på skolen, da skolen skulle kjøpe LCA-programmet, men skolen støttet ikke det, og pga. det måte oppgaven endres igjen.

Men det viktigste for gruppen var å få bachelor oppgaven på hvilken som helst måte i gang igjen, det ble mye endringer på oppgave, og gruppen fikk ikke gjort som det var planlagt. Nå går gruppen videre med bachelor utenom avlyste.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.