Videoframføring ferdig

Videoframføringen er endelig ferdig og nå er det bare framføring til sensor igjen. Denne videoen kan du finne i fanen «Videoframføring» øverst på bloggen.

 

Ferdiglevert bachelor

Idag ble gruppen endelig ferdig med bacheloren. Det har vært en veldig intensiv uke med veldig mange timer med jobb, men gruppen er godt fornøyd med resultatet av oppgaven. Nå gjenstår det bare å lage en framføring på video som kommer til å havne på denne bloggen i løpet av noen dager.

 

Nytt veiledermøte

Mandag 25.mai var vi på et nytt møte hos lokalene til Norgesnett sammen med Vidar Kristoffersen, der vi gikk gjennom et nytt utkast av bacheloren våres. Før møtet hadde vi planlagt å gjøre så mye vi kunne fra sist møte til 22.mai. Vi gikk gjennom oppgaven vår og fant ut at mye av oppgaven er ferdig, men det måtte gjøres noen småjusteringer. Dette er noe vi skal jobbe med framover, og deretter gi et nytt utkast til Vidar den 4.juni slik at vi har mulighet til å endre på det i siste liten om det skulle trenges.

 

Møte med veileder

På fredag hadde vi et møte med Vidar Kristoffersen der vi gikk gjennom hva vi hadde gjort til nå på bacheloroppgaven. Vi fikk vite litt om at vi har gått riktig retning i forhold til oppgaven vår og at vi hadde litt mer å gjøre. Siden vi fikk beskjed om at vi ikke kunne bruke NetBas til å skaffe informasjon om strømnettet fikk vi et dokument av Vidar der man får informasjon av hvor mye effekt anonyme brukere bruker. Dette vil hjelpe oss veldig med oppgaven vår siden vi hadde basert oppgaven på informasjonen som vi skulle ha fra NetBas.

 

Covid-19

Nå har Covid-19 viruset slått ut for fullt i verden og med dette er det konsekvenser for alle. Norge har stengt skoler og dette går utover vår bachelorskriving. Vi må tenke mer nytt og endre vår arbeidsmetode, alt fra hva vi kan skrive om, til hvordan vi jobber. Vi må blant annet jobbe hjemmefra og bruke andre verktøy for å få inn mer informasjon enn det som var planlagt. Dette skaper utfordringer for gruppen vår men vi gjør det beste ut av det.

Kilde hentet fra Sa.no

 

Oppstartsfase

I oppstartsfasen har vi valgt å se på hvilken oppgave vi ville velge og hvilken struktur vi skal ha når det kommer til å jobbe i gruppe for å få til det som skal bli gjort. Oppgaven som ble valgt er en statistikkoppgave om hvordan befolkningsvekst, økt bruk av elbiler og andre faktorer vil påvirke kraftnettet i fremtiden. Vi har snakket både med veileder fra HiØ og veileder fra oppdragsgiver for å få litt veiledning til å komme i gang.