Turer til Oslo

Restriksjonene fra myndighetene har blitt mildere, noe som har gjort at vi har hatt muligheten til å dra til Oslo for å snakke med Easypick og butikksjefer.

Tordag 14/5 dro vi til Easypick sine kontorer for å avholde det første møtet i persona siden prosjektet begynte. Det å få et annet miljø enn hjemmekontoret var svært velkomment, og å bare kunne gå tre meter for å få tilbakemeldinger fra oppdragsgiver er uunværlig. Dagen ble produktiv med mye samarbeid.

Lunsj med Easypick.

Onsdag 20/5 dro vi tilbake til Oslo igjen, men denne gangen for å snakke med butikker som bruker Easypick. Det er alltid hyggelig å snakke med bransjefolk som ønsker å gjøre det enda bedre for sine kunder, og butikkene kom med masse gode innspill på vår konseptutvikling. Det var også nydelig vær, og opptil flere kaffer ble drukket på Sørenga og ved Operaen. Alt i alt en herlig dag og masse nyttig brukerinnsikt!

Én meters avstand er viktig!
Joker Barcode.