Idéutvikling – Adobe XD

Her startet vi med idéutvikling i Adobe XD. Prototypene ligger et sted mellom Low og High Fidelity.

De tre første konseptene har fokus på funksjoner og oppsett i stedet for design. Alle disse konseptene har ulike forsider, oppsett, menyer og navigasjonsmetoder.

Dette konseptet er videreført fra Konsept 2 fra håndskissene. Her inneholder menyen få elementer, ettersom noen av snarveiene kun finnes på forsiden. Forsiden inneholder kjøp, salg, min konto, et søkefelt og en oversikt over det siste brukeren søkte på.

Dette konseptet har en navigasjonsmeny til venstre, og viktige snarveier som varsler, hjelp, innstillinger og logg ut øverst til høyre. Søkefeltet ligger også i toppbaren. Forsiden inneholder snarveier hvor brukeren har mulighet til å bestille ressurs ved å se gjennom annonser, lage ny annonse, gå rett inn på en kategori eller en anbefalt annonse.

Dette konseptet  har all navigasjon i menyen til venstre. Menyen kan utvides ved å trykke på hamburgerikonet øverst, slik at man også kan se navnet til snarveiene. Ellers inneholder forsiden snarveier til bestill, ny annonse, søkefelt og en oversikt over de siste annonse man så på.

 

Konseptene under har mer fokus på design enn de tre øverste, og gir raskt et annet uttrykk. Her har vi jobbet mest med forsiden og navigasjonsmetodene.

Konseptet har åpen meny i toppbaren, og forsiden inneholder motiverende artikler til å benytte seg av databasen.

Dette konseptet har snarveier i toppbaren, og en meny til venstre. Menyen utvides nedover når man trykker på en linkene, slik at man får opp en lenger liste med snarveier. Forsiden inneholder snarveier til bestillinger, annonser og materialer, samt. kontaktinformasjonen til administratoren av databasen.

 

Dette konseptet har samme meny som det forrige konseptet. Forsiden inneholder kun informasjon om sirkulær økonomi.

Dette konseptet har ingen navigasjonsmeny, ettersom snarveiene finnes på forsiden.


Dette konseptet har en venstremeny, hvor hver hovedside utvides mot høyre til flere valgmuligheter. Forsiden inneholder informative bilder, og motiverende statistikk til å begynne å bruke databasen.

 

expo19