Første etappe

Dette halvåret vil vi befinne oss på Gressvik, nærmere bestemt Østkilen 10, hos Rotostøp AS. Dette er en tradisjonsrik bedrift med et stort forhandlernettverk spredt på et internasjonalt nivå. De har siden 1995 produsert rotasjonsstøpte båter i en rekke fargekombinasjoner til et bredt spekter av båtentusiaster.

Vi skal i denne perioden effektivisere og systematisere bedriftens prosesser med et stort fokus på produksjonen. Ved et tett samarbeid med eiere og ansatte skal vi innføre filosofien Lean og benytte metoden 5S.

Januar er nå over, og prosjektet er godt i gang med en godt utarbeidet plan som er relevant for videre arbeid. Vi har den første måneden brukt mye tid på å lære de ansatte og produksjonsprosessen å kjenne. Vi gleder oss til veien videre!

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.