Covid-19 og revisjoner

Etter situasjonen som nå har utbredt seg over hele Norge og verden er vi nødt til å endre arbeidshverdagen vår noe. Prosjektgruppen vil derfor i perioden fremover benytte hjemmekontor som sin arbeidsplass. Vi bruker ukentlig ulike kommunikasjonsplattformer for å opprettholde normal kommunikasjon og samarbeid på en best mulig måte. Pr. nå er kontorplassen vår ved Contiga stengt, men vi håper at situasjonen rundt Corona pandemien roer seg i løpet av noen uker og at vi får noen uker på kontoret før prosjektslutt.

Bedriften skal etter beste evne utføre revisjonsrundene ukentlig som planlagt, men prosjektgruppen har også forståelse for om dette utgår noe med tanke på at situasjonen rundt Covid-19 endrer seg fra dag til dag. Samtidig er vi veldig glad for at vi fikk innført denne ordningen noen uker før viruset rammet Norge for fullt.

 

expo19