Contiga

Contiga er den ledende leverandøren av totalløsninger for bæresystemer i Norge. I samarbeid med våre kunder utvikler vi optimale løsninger – teknisk og økonomisk. Contigas konstruktører detaljprosjekterer skreddersydde løsninger som deretter produseres på våre stål- og betongfabrikker. På byggeplassen sørger vår prosjektledelse for at vi monterer det komplette bæresystemet slik det er avtalt, til rett tid, kvalitet og pris.

Contiga har over 470 engasjerte og høykompetente ansatte som bidrar til å prosjektere, konstruere og montere bygg i hele Norge. Vårt arbeid og våre bygg, kjennetegnes av vårt fokus på stolthet, respekt, ærlighet og redelighet.

Vår største fabrikk ligger i Moss og har drevet med produksjon av betongprodukter i over 100 år. Den består i dag av totalt 12.000 m2 produksjonslokaler og er arbeidsplassen til ca. 70 operatører. I fabrikken produseres hulldekkeelementer med en årlig kapasitet på ca. 265.000 m2, samt de fleste typer slakk- og spennarmerte søyler og bjelker (ca. 14.000 tonn).

 

  • Hentet fra Contiga sine hjemmesider.