Ny fase i arbeidet

Datoen for EXPO og levering av oppgaven nærmer seg, og vi går snart inn i en ny fase i oppgaveskrivingen.  

 

Selv om vi ikke kan møtes fysisk å jobbe, har vi et godt samarbeid gjennom digitale verktøy og er snart i mål med et ferdig første utkast av oppgaven. Selv om vi snart er ferdig med å skrive alt vi ønsker å ha med i oppgaven, er det fortsatt mye som gjenstår. I denne fasen i oppgaveskrivingen som vi nå nærmer oss skal oppgaven finpusses. Det betyr at vi må gjennomgå oppgaven og se på språk, spisse innholdet og sjekke kildeføring. 

15. juni starter EXPO-utstillingen på høgskolen. Her skal vi presentere oppgaven vår for de som ønsker å få et innblikk i hva vi har jobbet med. Det er enda usikkert hvordan EXPO-utstillingen blir gjennomført i år men, vi forbereder oss til en vanlig utstilling. Vi ser også på hvilke muligheter vi har for en eventuell litt annerledes EXPO i år.  

 

expo19