Litt sent for et oppstartsmøte?

Etter en lang periode der vi ventet på svar og på få støtte er vi tilbake på den praktiske benken. Vi har testet ut hvor tett netting vi kan bruke, uten at vannet sliter med å strømme igjennom. Dette gjør vi på grunn av at over 90% av søppelet vi har funnet på våre utflukter har vært ekstremt små ting som q-tips og plastpellets. Vi har også fått være med på oppstartsmøtet til organisasjonen vi samarbeider med, sammen med våre partnere, personell fra høgskolen og personell fra andre relevante organisasjoner. Dette møtet var 28. Februar og vi startet med prosjektet 07. Januar. At bedriften vi jobber med starter nesten to måneder etter oss med prosjektet er synd, fordi disse menneskene sitter på utrolig mye god kunnskap om vårt emne. Jo tettere dem vi får vært, jo bedre.

Henrik tester stålnetting med ansatt av Felleskjøpet

 

Har dere noe tettere?

 

Mini Glomma

 

Strømmen kommer…

… og med den kommer søppel

 

expo19