Stor Stålhåv

I utviklingen mot vårt endelige produkt har vi nå fått laget og testet prototypen BB0.1. Denne alfaversjonen bruker vi for å sjekke hva som blir å fungere og ikke. Tanken er noe som vil ligne på en større utgave at dette konseptet.

Som det ligger an nå er produktet vårt ca. 398 kilo lettere enn det tidligere produktet som gjorde denne jobben (1.5kg vs 400kg). Istedet for å bruke to paller for å balansere på for å kunne sveive den opp kan man nå bruke kobbertråd eller strips (det kommer an på hva du fester den i).

Reisen mot dette produktet:

Henrik starter knytting med kobbertråd

 

BB0.1 begynner å ta form

BB0.1 uten håndtaket

Dana tester BB0.1 i Glomma for første gang

 

Henrik fester BB0.1 i Glomma

Kobbertråd funker til alt

Henrik henter BB0.1 dagen etter. Ingen søppel, men produktet viser ingen tegn til skade.

 

expo19