Utvikling av nettstedet

27.05.2020 – Utvikling av løslatelseskandidaten 2

Uken siden skulle leveres så sluttet nettstedet å fungere grunnet en bug i teamets nyeste oppdatering, dermed ble det mer jobbing på nettsiden for å sikre at nettsiden er oppe og går, samt at ingen oppdaterer temaet før det blir lagt ut en oppdatering uten bugs. Dermed er temaet nå den nyeste sikkerhetskopieringen fra 30 april.

19.05.2020 – Utvikling av løslatelseskandidaten

De siste ukene har det jobbet hardt med utviklingen av siden på selve Drivhuset sine sider. Her er det da satt opp likt som ved alfa siden, og det har vært god kontakt med oppdragsgiver gjennom dette, slik at vi kan være sikre på at hans ønsker kommer gjennom under utviklingen.

17.04.2020 – Utvikling av Alfa siden 1.4

Etter to uker er temaet ganske godt på plass, med forsiden, om oss siden og nyheter siden ferdig, og gründer siden påbegynt. Etter den første uken, dokumentasjon kan du se her ->, ble det sendt inn et spørsmål til oppdragsgiver, der det ble sagt at siden skulle bli gått igjennom i det stadiet det er i nå, for å kunne finne frem til design valg som kan følges ved andre sider. Ved dette dokumentet, som du kan se her ->, ble det lagt til en del endringer som ikke er testet av prosjektgruppen, eller er blitt gått igjennom tidligere med oppdragsgiver. Dokumentasjon på denne delen av utviklingen finner du her ->.

03.04.2020 – Utvikling av Alfa siden 1.3

Etter at oppdragsgiver tittet gjennom informasjonen til den betalte versjonen av OnePress, var han usikker på en årlig kostnad av 60$, dermed var det spekulert om det var mulig å velge et annet tema som har lignende funksjonaliteter, som har en prislapp som bare betales en gang. Dermed blir det å ta med resultatene fra testing inn til et nytt tema for overføringen. Det ble valgt ut 5 temaer fra themeforest, som da har pagebuilder temaer, og to av dem ble etter nøyere gjennomgang sendt til oppdragsgiver som eksempler på temaer vi kan utvikle med. Dette betyr derimot at alt av tidligere skreven kode må fjernes, og svar fra testingen må implementeres inn så godt som mulig i det nye temaet. Så fort det nye temaet er valgt, vil testing og gjennomgang av dette temaet starte.

27.03.2020 – Utvikling av Alfa siden 1.2

Denne uken ble det holdt et møte med oppdragsgiver, der første versjonen av alpha siden ble gjennomgått, der vi også fikk mer informasjon om hvordan han ville siden skulle være, da på grunder siden og om oss siden. Det ble også avlklart hvordan menyen skulle være, da med å ta bort de statiske menyelementene ved forsiden, og endre dem med grunder og om oss siden, som også kan finnes under den nedtrekkbare menyen. For mer info om dette, les her ->

20.03.2020 – Utvikling av Alfa siden 1.1

Denne uken har hovedoppgaven vært å fullføre alfa siden, dermed har det blitt mye jobbing på denne, noe du kan lese dokumentasjonen på her ->

Utviklingen av menyen var det som tok lengst tid, da det var usikkert hvordan det skulle være mulig med en statisk navigajsons meny, med en burger meny ved siden av, men en løsning var funnet, da i formen av en mega meny. Videre i helgen nå, og starten av neste uke vil en ordentlig burger meny for navigasjonen testes ut over et annet nettsted, slik at prosjektgruppen har begge alternativene klare for møtet med oppdragsgiver via teams onsdag 25 mars.  Utenom dette er forsiden satt opp etter de gitte wireframes, som du kan se her->.

Team siden, gründer siden og tjenester siden er satt opp lignende, men uten relevant informasjon for tjenester siden, da dette blir gitt til onsdagen.

21.02.2020 – Utvikling av Alfa siden 1.0

Denne uken har det ikke vært mye til utvikling av siden, men vi har vært i møte med oppdragsgiver og fått en forklaring, og et endelig design på hvordan nettstedet skal se ut for alfaen, slik at dette er klart til å settes opp neste uke. Temaet er bestemt, og er da OnePress.

14.02.2020 – Utvikling av Beta siden 1.3

Utvikling av beta siden er nå ferdig, med de siste detaljene og småpirk på plass, og nettstedene er lagt ut for A/B testing. Det ble gjort klart under et møte med oppdragsgiver at de ønsker at vi tester ut deres tema, som de allerede har, og ser om det er mulig å bruke dette og få samme resultat, noe som vil bli testet ut og presentert neste torsdag ved vårt neste møte.

07.02.2020 – Utvikling av Beta siden 1.2

Denne uken ble utviklingen av de to forskjellige beta sidene ferdig, der en av dem følger designet gitt til oss av Drivhuset Østfold, og en der vi selv har fullført en kortsortering og tatt inspirasjon fra svar fått under intervjuet og fra spørreundersøkelsen. Til den kommende uken vil dette bli vist til oppdragsgiveren, og små detaljer vil bli fikset før nettstedet er klart for A/B testing.

For dypere beskrivelse av utviklingen denne uken, les her ->

31.01.2020 – Utvikling av Beta siden 1.1

Denne uken har vi fokusert på research på bots, spamfiltre, booking funksjoner og kontaktskjemaer, slik at dette er klart for visning til oppdragsgiver, og det er startet på enda en nettside slik at vi er klare til å holde en A/B testing av vårt eget design gjort via research, og en side der designet til Drivhuset Østfold står i fokus. Dette kan du lese mer detaljer om her ->

Utover dette vil det bli jobbet med å lage ferdig disse sidene i løpet av den kommende helgen, for å ha dette klart for testing. Dette vil også gjøre ting klart for analyse delen av rapporten.

24.01.2020 – Utvikling av Beta siden 1.0

Denne uken ble utviklingen av Beta siden startet (for fullstendig dokumentasjon, trykk her). Til nå er strukturen til beta siden nogen lunde ferdigstilt, med en statisk navigasjonsmeny, men det skal utvikles en annen side med en hamburgermeny for alle applikasjonstyper, slik at vi kan foreta en A og B testing av produktet. På denne måten vil vi kunne utvikle Alfa siden på grunnlag av tilbakemeldingene.

Det er også gjort research på chatbots og spamfiltere, slik at Drivhuset ikke lenger skal bli spammet ned av bots, samt kunne gi kundene en lavterskel form for kommunikasjon.