24.01 – Forprosjektleveranse

Her kommer en liten oppdatering om hva vi har gjort de siste dagene.

Forprosjektet

Vi leverte fra oss forprosjektet på mandag den 20. Dette dokumentet inneholder kort sagt våre planer om hvordan vi skal utføre prosjektet. Det er passordbeskyttet, men om du vil se på det kan du bare kontakte en av oss for passordet.

Videre arbeid

Mye av denne uken har gått til administrativt arbeid og research. Vi har fått tilgang til mye av Simployers systemer, og har brukt tid på å komme oss inn i økosystemene der, men Kanban-board og det hele.

Vi er i en utredningsfase i prosjektet nå, der vi vil innhente så mye relevant informasjon vi kan. Derfor har vi vært så heldige å fått lov til å avtale intervjuer med rådgivere i Simployer, noe som går av stabelen på mandag.

Ellers er vi godt i gang med forberedelser til hoveddokumentet, og arbeid som ikke avhenger av resultatene fra utredningen kan starte

 

hermannt