07.02 – Organiseringsuke

Hallo hallo! Her kommer det enda en oppdatering om uken som har gått.

Tekniske problemer

Simployer har under hele prosessen vært veldig hjelpsomme med å tilby teknologier for versjonskontroll og Kanban-brett. Vi takker for tilbudet, men velger andre løsninger på grunn av tekniske problemer. Vi kom inn midt i en migrasjonsperiode, så det er har vært en del problemer med kontoer. Det har vi full forståelse for.

Skriving og googling

Vi har kommet litt seint i gang denne uka. Vi er fortsatt i utredningsfasen, men vi ser lyset i enden av tunnelen. Hoveddokumentet begynner å ta form, og vi tror dette blir bra.
Det skrives mye og googles enda mer, og vi anser oss snart som ferdige med det analysearbeidet som må gjøres på forhånd.

Neste uke er vi rimelig sikre på at selve programutviklingen kan starte – både koding og design.

Møte med veileder

I dag hadde vi et møte med veilederen vår Lars Emil for å høre litt om hvordan vi ligger an. Heldigvis hadde han meninger om hva som kunne forbedres, til tross for at vi ligger godt an. Vi er takknemlige for tilbakemeldingene vi fikk og tar de med oss.

Innmelding til NSD

Siden vi intervjuer personer i forbindelse med dette prosjektet må det rapporteres inn til Norges Senter for forskningsdata. Vi anonymiserer intervjuobjektene, men siden vi har brukt lydopptak, som forøvrig ikke blir del av prosjektet, må det registreres. Dette viser seg å være en omfattende prosess…

 

hermannt