Om oss

Lars Henrik Mostad Haugeli er 25 år og kommer fra Sarpsborg. Han har gjennom tidligere kurs tilegnet seg kunnskap om Java, Javascript, C# og .NET og databaser. Han har relevant arbeidserfaring som utvikler fra praksis hos Infotjenester AS høsten 2019. Han har stor interesse for programmering og utvikling og har relevant erfaring om prosjektarbeid fra Software Engineering kurset. Andre interesser er fotball, film, golf og dataspill.

Cecilie Heggen Strømsnes er 24 år og kommer fra Bergen. Hun har en blandet teknologisk bakgrunn. Hun har fag fra Informatikk, Informasjonssystemer, Digitale medier og design, samt arbeidserfaring fra Summer Internship i Miles Stavanger AS. Fra dette har hun med seg kompetanse både på det tekniske og det menneskelige med å lage programvare. Hun er utdannet håndballtrener, og har håndball som en av sine hobbyer.

Hermann Trampenau er 27 år og kommer fra Asker. Under studiene i Halden har han relevant arbeidspraksis som fullstackutvikler, både gjennom bedriftspraksis hos eSmart Systems i Halden og sommerjobb hos Presight Solutions i Stavanger. Han er glad i programmering og systemdesign og har i tillegg kunnskap innen software engineering, prosjektledelse. Fritidsinteresser inkluderer matlaging, film og turer.